Ehdot


Hankkimalla jäsenyyden hyväksyt seuraavat ehdot. Ehdot koskevat kaikkia Saferoom Oy:n tarjoamia palveluita.

 1. Jäsenyydellä tarkoitetaan kaikkia eritasoisia jäsenyyksiä mukaanluettuna kokeilujäsenyys.
 2. Saferoom Oy:n www-sivujen tekijänoikeudet kuuluvat Saferoom Oy:lle. Sivujen osittainenkin julkaiseminen, siirtäminen, kopioiminen, uudelleen tuottaminen, varastointi, käyttäminen tai muu hyödyntäminen ilman Saferoom Oy:n etukäteen antamaa nimenomaista kirjallista suostumusta on kielletty. Asiakkaalla on kuitenkin lupa tallettaa sivuja tietokoneelleen tai tulostaa niitä yksityishenkilön omaan henkilökohtaiseen käyttöön. Jäsen ei saa luovuttaa muiden jäsenien tekemiä julkaisuja eteenpäin ilman julkaisijan lupaa.
 3. Jäseneksi voi liittyä 18 vuotta täyttänyt henkilö. Kertaalleen irtisanottua henkilöä ei tarvitse ottaa takaisin sivustolle.
 4. Jäsenyys on talouskohtainen. Jäsen saa luovuttaa sivustolta saamiaan etuja samassa taloudessa asuvien käyttöön. Sivuston tietoja ei saa luovuttaa jäsentalouden ulkopuolelle.
 5. Jäsen antaa Saferoom Oy:lle oikeuden jakaa julkaisujaan sivustoillaan ja muissa palveluissa.
 6. Jäsen on itse vastuussa tekemistään julkaisuista. Saferoom Oy ei ole vastuussa käyttäjien julkaisuista.
 7. Jäsen ei saa julkaista loukkaavaa, mautonta tai laitonta materiaalia sivustolla.
 8. Jäsenet antavat Saferoom Oy:lle luvan lähettää tiedoteviestejä sähköpostitse. Arvioitu määrä on yksi viesti kuukaudessa.
 9. Saferoom Oy ei luovuta jäseniensä tietoja eteenpäin markkinointitarkoituksissa. Saferoom Oy voi kuitenkin luovuttaa jäsenyyden todentamiseen vaaditut tiedot yhteistyöyrityksille.
 10. Saferoom Oy ei vastaa yhteistyöyritysten toiminnasta. Jäsenten tekemät hankinnat yhteistyöyrityksiltä ovat kyseessä olevan yrityksen ja jäsenen välinen asia.
 11. Saferoom Oy:n toimittamat tuotteet ovat tilaustuotteita. Niillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Tuotteilla on normaali valmistajan myöntämä takuu.
 12. Saferoom Oy ei myy tuotteita jälleenmyyjille.
 13. Jäsen voi perua jäsenyytensä milloin vain. Hänen tietonsa poistetaan järjestelmästä mahdollisimman pian. Saferoom Oy ei hyvitä maksettuja jäsenmaksuja.
 14. Saferoom Oy ei vastaa jäsenilleen aiheutuneesta suorasta tai välillisestä haitasta verkkosivujen teknisten ongelmien tai mahdollisten tietomurtojen tapauksissa.
 15. Jäsen voidaan irtisanoa mikäli hän rikkoo näitä ehtoja. Jäsenmaksua ei hyvitetä eikä jäsenyyttä voi uusia ilman Saferoom Oy:n nimenomaista kirjallista suostumusta.
 16. Tarjottuja etuja ei voi yhdistää muualla samaan yritykseen tarjottuihin etuihin, ellei palveluntarjoaja tätä erikseen hyväksy. (lisätty 15.7.2015)
 17. Palvelun käyttäjä, ja jäsen,  antavat Saferoom Oy:lle oikeuden käsitellä hänen antamiaan henkilötietoja ja välittää ne eteenpäin tuotteiden ja palveluiden toteuttajille. Tällä tarkoitetaan esimerkiksi tuotteiden toimitusta. Tutustu rekisteriselosteeseen ennen palvelun käyttöä. (Lisätty 20.5.2018).

Jäsenehdot on päivitetty 20.5.2018.