Avoin tarjouspyyntö

tuotetunnus (SKU) Avoin tarjouspyyntö Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Toimitamme tuotteet suoraan valmistajilta tai maahantuojilta kuluttajille tukkuhintaan. Tarjouspyyntökierros toteutetaan kuukausittain, joten jätä tarjouspyyntösi viimeistään kuun viimeisenä päivänä.  Liittymällä jäseneksi saat myös muita etuja käyttöösi. Vuosijäsenyyden hinta on 20 €, jonka säästät yleensä jo ensimmäisessä ostoksessasi moninverroin takaisin. Jäsenenä voit myös ehdottaa uusia tuotteita valikoimaamme.

Toimintaperiaate
  1. Tarjouspyyntöjä voi tehdä jokaisen kuukauden viimeiseen päivään kello 23:59 saakka. Mikäli myöhästyt niin tilauksesi siirtyy automaattisesti seuraavan kuun tarjouspyyntöön.
  2. Selvitämme tarkat hinnat ja saatavuudet tarjouspyyntömahdollisuuden sulkeuduttua.
  3. Lähetämme tarjouksen arviolta viikon sisään tarjouspyyntömahdollisuuden sulkeutumisesta.
  4. Hyväksyt tarjouksen maksamalla sen. Huomio, että tuotteet lähtevät eteenpäin kun kaikki ovat maksaneet osuutensa. Eräpäivän arvio on noin viikko tarjouksen antamisesta. Pidä huolta, että maksusi näkyy tilillämme ennen eräpäivän päättymistä. Toivomme teidän ilmoittavan, jos ette ota mitään tuotteita.
  5. Ilmoitamme noutoaikataulun kun tuotteet ovat saapuneet. Arviolta kuun puolivälissä. Tuotteet noudetaan osoitteesta Pyytie 11a, 01450 Vantaa tai erikseen sovitusta paikasta. Osa tuotteista voidaan toimittaa myös kotiisi.

Huomioi:

  • Tuotteet tilataan vain sinulle, joten niillä ei ole palautusoikeutta. Tuotteilla on normaali takuu.

Tässä vielä yleisiä ohjeita ryhmätilauksiin liittyen, jos koet tarpeelliseksi.

Tee tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella:

Tätä lomaketta käytetään kaikkein tuotteiden tarjouspyyntöihin

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Toimitusosoite (pakollinen)

Toimistomme sijaitsee osoitteessa Pyytie 11a, 01450 Vantaa.
Pyri aina yhdistämään tilauksesi kavereidesi kanssa lähetyskulujen minimoimiseksi.

Pyydän tarjousta seuraavista tuotteista.

Nimimerkki tarjouksen tekemistä varten

Jos jätät kentän tyhjäksi niin muut näkevät nimitietosi tarjouksessamme.

Hyväksyn Saferoomin ehdot ja rekisteriselosteen. Huomioi tuotteiden ostamiseen liittyvät ehdot. Ostaminen ei tarkoita jäsenyyttä.

Keskeisin asia ehdoissa on se, että tuotteet ovat tilaustuotteita ja niillä ei ole palautusoikeutta. Lisäksi annat meille oikeuden käsitellä tietojasi palveluun liittyen.

Alla on kuvattu tarkemmin tuotevaihtoehdot:

Leader: Lisäravinteet ja vitamiinit

Tuotteita ovat monenlaiset superfoodit, lisäravinteet ja vitamiinit. Tarkemmin voit tutustua tuotteisiin Leaderin kotisivuilla. Ohjeelliset hinnastot Leaderin tuotteille:

Kat IN Kauneuspilkku: Kosmetologipalvelut, kosmetiikka

Tuotemerkkejä ovat mm Académie ja Miss W. Tarkemmin voit tutustua palveluihin Kat IN Kauneuspilkun kotisivuilla. Ohjeelliset hinnastot tuotteille:

Lelut, Brio, Alga, Ravensburger:

Tuotteita ovat monenlaiset junaradat, palapelit ja lelut. Tarkemmin voit tutustua tuotteisiin Algan, Brion ja Ravensburgerin kotisivuilla. Varsinaista hinnastoa tuotteille ei ole, mutta kannattaa kysyä tarjousta.:

C.P.E.: Ulkoilu, retkeily, turva-ala ja metsästys

Tuotteita ovat seuraavat tuotemerkit: Haix, Spyderco, Helikon ja C.P.E. Tarkemmin voit tutustua tuotteisiin C.P.E. kotisivulla. Varsinaista hinnastoa tuotteille ei ole, mutta kannattaa kysyä tarjousta.:

FinnProtec: Ulkoilu, retkeily, turva-ala ja metsästys

Tuotteita ovat mm. seuraavat tuotemerkit: Arc'teryx, Bolle, ESS, Hagor, Oakley, Peli, SOG  Tarkemmin voit tutustua tuotteisiin FinnProtecin kotisivuilla. Varsinaista hinnastoa tuotteille ei ole, mutta kannattaa kysyä tarjousta.

Hjorth: Ulkoilu, retkeily, turva-ala ja metsästys

Tuotteita ovat mm. seuraavat tuotemerkit: MTM, ja BlackHawk.  Tarkemmin voit tutustua tuotteisiin Hjorthin kotisivulla. Emme toimita luvanvaraisia tuotteita.Varsinaista hinnastoa tuotteille ei ole, mutta kannattaa kysyä tarjousta.:

Genelec: Äänentoisto

Tuotteita ovat mm. vahvistimet ja kaiuttimet.  Tarkemmin voit tutustua tuotteisiin Genelecin kotisivuilla. Varsinaista hinnastoa tuotteille ei ole, mutta kannattaa kysyä tarjousta.

AVKomponentti: Elektroniikka ja tarvikkeet

Tuotteita ovat mm. kaiuttimet, kodinkoneet ja pientarvikkeet.  Tarkemmin voit tutustua tuotteisiin AVKomponentin kotisivuilla. Varsinaista hinnastoa tuotteille ei ole, mutta kannattaa kysyä tarjousta.

Rakennustarvikkeet: Rudus, Kährs ja muut

Tuotteita ovat mm. pihakivet, parketit, liukuovikaapistot, kivitasot. Hinnastoa emme pysty toimittamaan, mutta kannattaa kysyä tarjousta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.